• Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen

Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion Kruislijnlaser Groen

De Stanley FATMAX® FCL-G met Lithium Ion accu is één van de nieuwste toevoegingen aan het Stanley kruislijnlaser assortiment. De hoogwaardige accu zorgt voor een langere werkduur dan vergelijkbare modellen.
Artikelnummer:
FMHT77595-1
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:
€249,00 .Excl. btw

Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion kruislijnlaser groen

De Stanley FATMAX® FCL-G is één van de nieuwste toevoegingen aan het Stanley FATMAX® assoritment. Deze hoogwaardige kruislijnlaser beschikt over twee felle, groene laserlijnen met een zichtbereik van meer dan 30 meter! Daarbij komt ook nog eens dat deze professionele laser wordt geleverd met verschillende handige accessoires. Deze accessoires worden gezamenlijk met de laser geleverd in een robuuste TSTAK koffer. Ook is de FCL-G uitgerust met een krachtige lithium-ion accu. Dit is momenteel de goedkoopste groene kruislijnlaser met lithium-ion accu!

Professioneel

De Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion is één van de meest recente toevoegingen aan het Stanley FATMAX® kruislijnlaser assortiment. Hierdoor is deze hoogwaardige laser voorzien van zeer betrouwbaar en nauwkeurig binnenwerk. Deze groene kruislijnlaser projecteert twee laserlijn, een horizontale en een verticale laserlijn. De felle laserlijnen zijn afzonderlijk van elkaar in en uit te schakelen, waardoor er eenvoudig batterij kan worden bespaart. De maximale afwijking van de FCL-G Lithium-Ion bedraagt slechts 3 millimeter op 10 meter.

Groen

Doordat deze kruislijnlaser is uitgerust met de groene lasertechnologie, zijn de laserlijnen vele malen beter waarneembaar dan rode laserlijnen. De groene laserlijn van de Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion is zelfs 4 tot 6 keer beter te zien dan een rode laserlijn van een vergelijkbaar model. Door de felle laserlijnen is het mogelijk om een werkbereik op zicht te behalen van maar liefst 35 meter! Mocht de groene laserlijn toch moeilijk zichtbaar zijn, maak dan gebruik van de standaard meegeleverd accessoires. Door gebruik van de laserbril en/of richtplaat zal de lijn beter te zien zijn.

Transportvergrendeling

Een zeer mooie, nieuwe toevoeging aan de Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion is de transportvergrendeling. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het nauwkeurige binnenwerk niet kan bewegen wanneer de kruislijnlaser is uitgeschakeld. Met de schuifknop aan de voorzijde van het apparaat is het mogelijk om de transportvergrendeling in of uit te schakelen. Deze schuifknop is tevens de aan- en uitknop van deze groene kruislijnlaser.

Complete set

De Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion wordt geleverd met verschillende handige accessoires. Zo wordt de groene kruislijnlaser geleverd met een richtplaatje en een laserbril, beide kunnen worden gebruikt om de laserlijn beter te kunnen waarnemen. Daarnaast wordt natuurlijk ook de oplader voor de hoogwaardige accu meegeleverd. Tevens wordt er een zeer robuuste wand-/vloerbevestiging ter waarde van €49,- bijgedaan. Dit alles zal worden geleverd in een robuust Stanley TSTAK-koffer. De Stanley TSTAK-koffers zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen en worden momenteel scherp aangeboden door ToolProfessional.

Lithium-Ion

De Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion is, zoals de naam al zegt, uitgerust met een hoogwaardige Li-Ion accu. Doordat deze accu is ingebouwd in de kruislijnlaser, heeft het geen gevolgen voor de beschermingswaarde van het apparaat. Wanneer de accu volledig is opgeladen heeft deze een werkduur van 18 uur, bij gebruik van één laserlijn. Worden er twee laserlijn tegelijkertijd ingeschakeld, zal de accu 9 uur meegaan. Mocht de accu toch onverhoopt leeg geraken, dan is de groene kruislijnlaser ook te gebruiken op netstroom door middel van de meegeleverde oplader. Gebruikt u de kruislijnlaser minder vaak? Kijk dan eens naar de Stanley FATMAX® FCL-G AA.

Garantie

De standaard garantieperiode op deze groene kruislijnlaser bedraagt 1 jaar. Echter is het mogelijk om deze periode met 2 jaar te verlengen. Om deze periode te verlengen dient de laser online te worden geregistreerd bij Stanley. Dit gehele proces dient binnen 4 weken na aankoop te worden gedaan. 

Specificaties

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik: 35 meter*
Bereik met ontvanger: 50 meter*
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Afschot: Ja, Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 510nm
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Voeding: Lithium-Ion Accu
Werktemperatuur: -7°C tot 50°C
Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Stanley)
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® FCL-G Lithium-Ion
- Kalibratierapport
- Stanley TSTAK Koffer
- Wand-/vloerbevestiging
- Oplader
- Richtplaatje
- Laserbril
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen