Sluiten

Categorieën

Filters

  ToolProfessional Service Center

  De service van ToolProfessional!Service Center ToolProfessional Logo


  Wij van ToolProfessional zijn volledig gespecialiseerd in meetapparatuur. Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn vindt wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze service uiterst hoog is. We hebben dan ook een eigen service center. Dit betekend simpel weg dat wij een eigen meetbaan hebben met geijkte apparatuur om de nauwkeurige meetinstrumenten die we verkopen kunnen controleren en kunnen kalibreren. Ook is ons service center ingericht om alle meetinstrumenten die we verkopen ook te kunnen repareren. We bieden daarom ook de mogelijkheden voor reparaties. Het is zelfs mogelijk om nagenoeg alle merken door ons te laten repareren en kalibreren (ijken).

  TP Service

  Op elke product wat op onze webshop wordt aangeboden geven wij de TP Service. Service is wat ons uniek maakt en waar wij ontzettend trots op zijn. De service die wij bieden onder de naam TP Service is iets waarvan wij vinden dat dit is waar iedereen die een meetinstrument koopt recht op zou moeten hebben. Tenslotte is het een instrument waarbij het uiterst belangrijk is dat deze werkt zoals deze zou moeten werken. 

  Wat kunt u verwachten van de TP Service:

  • Fysieke controle van elk product voordat deze verkocht wordt *(waar mogelijk)
  • Controle op functies van de producten
  • Selectie van producten waar we volledig achter kunnen staan
  • Roterende lasers worden volledig gecontroleerd op functies
  • Roterende lasers worden gekalibreerd op onze meetbaan en voorzien van een kalibratierapport en sticker
  • Kruislijnlasers worden volledig gecontroleerd op functies
  • Kruislijnlasers worden gekalibreerd op onze meetbaan en voorzien van een kalibratierapport en sticker
  • ToolProfessional is uw aanspreekpunt bij problemen of wanneer er vragen zijn
  • Bijna ons volledige assortiment is op voorraad en direct leverbaar
  • Boven de €50,00 excl. BTW berekenen we geen verzendkosten

   

  Kalibratie van uw meetapparatuur

   
  Roterende laser Kalibratie
  Ons service center is er op ingericht om roterende laser te kunnen kalibreren op onze meetbaan met geijkte meetapparatuur. De roterende laser wordt volledig gekalibreerd (geijkt) en voorzien van een kalibratierapport en een kalibratiesticker. Hierdoor bent u er zeker van dat het instrument weer aan de fabrieksspecificaties voldoet. Hierdoor kunt u zeker zijn van uw professionele werk en de hoge kwaliteit. 
  Klik hier voor het aanmelden van een roterende laser kalibratie...
   
  Kruislijnlaser Kalibratie
  Ons service center is er op ingericht om kruislijnlasers te kunnen kalibreren op onze meetbaan met geijkte meetpunten. De kruislijnlaser wordt volledig gekalibreerd (geijkt) en voorzien van een kalibratierapport en een kalibratiesticker. Hierdoor bent u er zeker van dat het instrument weer aan de fabrieksspecificaties voldoet. Hierdoor kunt u zeker zijn van uw professionele werk en de hoge kwaliteit.
  Klik hier voor het aanmelden van een kruislijnlaser kalibratie...
   
  Waterpasinstrument Kalibratie
  Ook waterpasinstrumenten kunnen wij volledige controleren en kalibreren (ijken) deze voorzien we dan ook van een kalibratierapport en een kalibratiesticker. Hierdoor bent u er zeker van dat het instrument weer aan de fabrieksspecificaties voldoet. Hierdoor kunt u zeker zijn van uw professionele werk en de hoge kwaliteit.
  Klik hier voor het aanmelden van de kalibratie van een waterpasinstrument...
   
  Theodoliet Kalibratie
  Ook theodolieten kunnen wij volledige controleren en kalibreren (ijken) deze voorzien we dan ook van een kalibratierapport en een kalibratiesticker. Hierdoor bent u er zeker van dat het instrument weer aan de fabrieksspecificaties voldoet. Hierdoor kunt u zeker zijn van uw professionele werk en de hoge kwaliteit.
  Klik hier voor het aanmelden van de kalibratie van een theodoliet...
   
  Rioollaser Kalibratie
  Ook rioollasers kunnen wij volledige controleren en kalibreren (ijken) deze voorzien we dan ook van een kalibratierapport en een kalibratiesticker. Hierdoor bent u er zeker van dat het instrument weer aan de fabrieksspecificaties voldoet. Hierdoor kunt u zeker zijn van uw professionele werk en de hoge kwaliteit.
  Klik hier voor het aanmelden van de kalibratie van een rioollaser...
   

   

  Reparatie van uw meetapparatuur

  Omdat wij van ToolProfessional van mening zijn dat je als specialist uitstekende service moet kunnen verlenen hebben wij een eigen service center. Hierdoor is het voor ons mogelijk om ook reparatie te kunnen verrichten aan alle meetinstrumenten die we verkopen. We kunnen deze producten vaak zelf repareren. Mocht het niet lukken en mogelijk zijn de producten te repareren hebben wij door ons jarenlange goede relaties ook de mogelijkheden de producten bij de leverancier te laten repareren. We ontzien u hierin volledig. We hebben contact met de leverancier omtrent reparatie en doen u daarna direct een goed voorstel. Na afloop sturen wij het product gewoon weer naar u terug of u kunt het product bij ons afhalen. 

  Gebruikte producten en andere merken
  Ook gebruikte producten of merken die we niet verkopen kunnen we vaak gewoon voor u repareren. Door onze jarenlange ervaring in deze markt hebben we voldoende contacten om uw product te kunnen repareren. We proberen u altijd een realistisch voorstel te doen en zijn altijd eerlijk, ook wanneer het instrument beter niet meer gerepareerd kan worden omdat dit financieel niet interessant is.
   
  Reparatie aanmelden?
  Wilt u een reparatie aanmelden? U kunt simpelweg even met ons bellen of mailen. Tijdens het contactmoment zullen wij u erop wijzen dat u het product naar ons kunt opsturen en u het product van duidelijke informatie moet voorzien. We vragen u om een omschrijving van de klacht (wat er gerepareerd zou moeten worden of wat er defect is) en dat u uw gegeven er aan toe voegt zodat wij weten van wie het product is. Uiteraard kunt u het product ook bij ons afgeven in Zeewolde.
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »