• Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser
  • Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser

Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser met groene laser

Stanley FATMAX® FCL-G AA professionele groene kruislijnlaser met felle groene laserlijnen. Zelfnivellerend en handige transportvergrendeling. 100% PROF
Artikelnummer:
FMHT77586-1
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:

169,00

139,00Excl. btw

168,19 Incl. btw


Stanley FATMAX® FCL-G AA Kruislijnlaser Groen

De Stanley FATMAX® FCL-G AA is het groene instapmodel van de nieuwe kruislijnlaser serie van Stanley FATMAX®. Deze opvolger van de FCL-G is nu nog verder geoptimaliseerd ten opzichte van zijn voorganger. Uitgerust met fellere laserlijnen en een verbeterd binnenwerk. De professionele kruislijnlaser wordt geleverd inclusief een handige wandbeugel waarmee het door middel van een schroef of magneten aan een muur of paal kan worden bevestigd.

Professioneel:

Stanley heeft reeds een nieuwe serie kruislijnlasers geïntroduceerd, waaronder ook de Stanley FATMAX® FCL-G AA. Deze professionele kruislijnlaser is als FATMAX® product uitgebracht, waardoor het boven de reguliere Stanley lasers wordt geplaatst. Daarnaast is deze groene kruislijnlaser uitgerust met extra felle laserlijnen, voor een betere zichtbaarheid en hoger werkcomfort. De nieuwe FCL-G AA beschikt over een verticale laserlijn die tot ver over het apparaat reikt. De meegeleverde wandbeugel maakt het mogelijk om de Stanley kruislijnlaser eenvoudig aan een muur of paal te bevestigen.

Groen:

Zoals al benoemd, beschikt de Stanley FATMAX® FCL-G AA over zeer felle groene laserlijnen. Groene laserlijnen zijn over het algemeen 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan traditionele laserlijnen. Dit resulteert is een groter werkbereik en -comfort. Dit maakt deze groene kruislijnlaser uitstekend voor interieurwerkzaamheden. Om er zeker van te zijn dat u een goed werkende kruislijnlaser ontvangt, controleren wij de laser onder andere op de lijnsterkte voor deze wordt verzonden.

Gebruiksvriendelijk:

De Stanley FATMAX® FCL-G AA is zo ontworpen dat iedereen er mee aan de slag kan. Naast professionaliteit en betrouwbaarheid, is ook gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk geweest tijdens het ontwerpen. Dit is terug te zien in de eenvoudig bedienbare laserlijnen. Door de schuifknop aan de voorzijde van de laser is het pendelmechanisme te ontgrendelen. Vervolgens is het door middel van één knop mogelijk om alle laserlijnen afzonderlijk van elkaar in en uit te schakelen. Verder is het bedieningspaneel voorzien van een tweetal indicatielampjes, één als batterijindicator en één voor de afschot van de laser. 

Zelfnivellerend:

De Stanley FATMAX® FCL-G AA nivelleert zichzelf volledig automatisch. Wanneer de transportvergrendeling wordt ontgrendeld, begint de lijnlaser met nivelleren. Het nivelleerproces zal slechts enkele seconden in beslag nemen, mits de laser binnen zijn nivelleerbereik van 4° staat. Staat de lijnlaser buiten het bereik, beginnen de laserlijnen te knipperen als waarschuwing. Ook zal het indicatielampje beginnen te branden, waardoor er geen onverwachte meetfouten ontstaan.

Afschot:

Als u gebruik wilt maken van een schuine referentielijn, is de Stanley FATMAX® FCL-G AA ook uitstekend te gebruiken. Als de kruislijnlaser wordt gekanteld, om een schuine lijn te creëren zullen de laserlijnen beginnen met knipperen. Dit is een waarschuwing dat de laser niet wordt genivelleerd. Na enkele seconden stoppen de lijnen met knipperen en is de afschotmodus ingeschakeld. Nu zal de laser om de 30 seconden knipperen om aan te geven dat de laser zich nog in afschotmodus bevindt en dus niet genivelleerd is.

Optioneel:

Stanley LD200-G Ontvanger (+ €49,00):
Als een laserlijn niet meer zichtbaar is voor het menselijk oog, is het mogelijk om deze te detecteren met een handontvanger. Doordat niet elke klus een handontvanger vereist, is het mogelijk om deze er optioneel bij te bestellen. Door een handontvanger te gebruiken, wordt het werkbereik van de Stanley FATMAX® FCL-G AA vergroot tot 50 meter! Lees meer...
 
Stanley Compact 150cm Statief (+ €25,00):
De FATMAX® FCL-G AA is natuurlijk al voorzien van een handige wandbeugel maar soms is gebruik op een statief net even wat handiger! Het Stanley compacte 150cm statief van €39,- voor slechts €25,- extra is een ideaal statief om i.c.m. deze FATMAX® laser te gebruiken.

3 jaar garantie op Stanley FATMAX® lasers:

Het is mogelijk om uw Stanley FATMAX® laser te voorzien van een garantieperiode van 3 jaar. Standaard wordt er een jaar garantie gegeven na aankoop. Dit kan met twee jaar worden verlengd, hiervoor dient u de laser online te registreren. Deze registratie moet binnen drie weken na aankoop van uw Stanley FATMAX® FCL-G AA worden gedaan om aanspraak te kunnen maken op een langere garantieperiode.

ToolProfessional Kalibratierapport:

Net als iedere laser, wordt ook de Stanley FATMAX® FCL-G AA volledig gecontroleerd voor verzending. ToolProfessional controleert alle functies van de laser, inclusief de nauwkeurigheid. Wanneer alles aan de eisen voldoet, wordt de laser voorzien van een kalibratierapport en -sticker. Zo bent u dus gegarandeerd van een nauwkeurige en betrouwbare groene lijnlaser!
 

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik: 30 meter*
Bereik met ontvanger: 50 meter*
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Afschot: Ja, Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 510nm
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Voeding: 4x AA batterij
Werktemperatuur: -20°C tot 50°C
Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Stanley)
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® FCL-G AA
- Kalibratierapport
- Wandhouder
- Opbergtas
- Batterijen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen