Sluiten

Categorieën

Filters

  Service & Kalibratie

  De service van ToolProfessional.nl

  Controle
  Voordat een meetinstrument het magazijn van ToolProfessional verlaat, moet deze eerst een aantal testen doorstaan. De fabrieksspecificaties worden nauwkeurig getest op onze meetbaan in Zeewolde. Deze meetbaan is voorzien van speciaal geijkte apparatuur voor de meest nauwkeurige metingen. Nadat het meetinstrument en de bijbehorende accessoires uitvoerig zijn getest en gecontroleerd worden deze verpakt het nodige verpakkingsmateriaal om transportschade te voorkomen. Hierdoor bent u met een meetinstrument van ToolProfessional altijd gegarandeerd van nauwkeurige metingen.

  Garantie
  Op onze garantieperiodepagina staat per merk en productgroep vermeldt wat de garantieperiode is voor dat product. Bekijk hierin nogmaals goed welke garantieperiode voor u van toepassing is. LET OP: bij veel merken is het mogelijk om de garantieperiode te verlengen door het aangekochte product online te registreren bij het desbetreffende merk. Bij welke merken dit van toepassing is, staat duidelijk vermeldt op de garantieperiodepagina.

  De uitgebreide garantievoorwaarden staan beschreven in onze algemene voorwaarden. Hierin staat onder andere vermeldt aan welke voorwaarden u dient te voldoen om aanspraak te maken op de garantie.

  Kalibratie Roterende, Kruislijn- en Rioollasers

  ToolProfessional beschikt over een eigen kalibratie- en reparatieruimte in Zeewolde. Deze ruimte beschikt onder andere over een meetbaan, voorzien van speciaal geijkte meetapparatuur. Elke roterende en kruislijnlaser wordt op deze meetbaan gekalibreerd voor deze wordt verzonden naar de klant. Blijkt het dat een laser niet binnen de fabrieksspecificaties valt, dan wordt deze door één van onze laserspecialisten bijgesteld. Wanneer de laser de controle heeft doorstaan wordt deze voorzien van een kalibratierapport. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit!

  Kalibratie
  De laserspecialisten van ToolProfessional raden aan om uw meetinstrument regelmatig te laten kalibreren, uw laser is tenslotte een precisie-instrument. Het is daarom belangrijk dat een roterende laser, kruislijnlaser of rioollaser aan de fabrieksspecificaties voldoet, hierdoor kunnen eventuele meetfouten worden voorkomen. ToolProfessional is in staat om elke laser van elk merk te controleren en kalibreren. Dus ook als uw laser niet bij ons is aangekocht, kunnen wij toch deze laser kalibrerenGa naar kalibratie...

  Reparatie
  Uiteraard kunnen wij roterende en kruislijnlaser ook repareren. Alle soorten lijnlasers zijn door ons te repareren*. Omdat wij dat in eigen huis doen kunnen wij een een snelle doorloopsnelheid garanderen. Wanneer een reparatie naar ons wordt opgestuurd of deze door ons is opgehaald zullen wij de laser nakijken en constateren wat er gerepareerd moet worden. Na deze check nemen wij contact met u op om de vervolg stappen te bespreken. 

  * mits de onderdelen van deze laser te verkrijgen zijn
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »