Kalibratie Meetinstrumenten

Kalibratie Meetinstrumenten

ToolProfessional is gespecialiseerd is de kalibratie van meetinstrumenten. Kalibratie is als het ware een keuring/ijking van een meetinstrument. Omdat het bij tools zoals een bouwlaser, kruislijnlaser en een rioollaser om uiterste precisie gaat is het belangrijk dat deze regelmatig gekalibreerd worden.

Voor een kalibratie wordt eerst altijd een standaard optische controle uitgevoerd. Daarnaast wordt het apparaat voorzien van een eigen kalibratierapport en sticker. Wat u van deze service kunt verwachten?

  • Kalibratie
  • Kalibraterapport
  • Kalibratiesticker
  • We testen alle functies van het instrument
  • Controleren op beschadigingen
  • Werking van accessoires zoals de oplader, afstandsbediening en ontvanger
  • We maken het apparaat schoon

Wanneer wij defecten constateren nemen wij altijd eerst contact met u op. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd en gemeld op de werkbon bij retour.

Welke meetinstrumenten kan ik langsbrengen voor kalibratie?

ToolProfessional is professioneel in meetapparatuur. Wij beschikken over een eigen meetbaan met geijkte apparatuur waar onze specialisten de lasers kunnen controleren. De kalibratie van meetmiddelen wordt uitgevoerd door echte vakmensen. Wij beschikken over jarenlange ervaring.

Wat zijn de kosten? Laser kalibreren kan al vanaf €55,-. In de onderstaande tabel vindt u de prijzen van de kalibratie van meetinstrumenten:

Meetinstrument

Prijs

Waterpasinstrument

€55,-

Kruislijnlaser

€55,-

Roterende laser

€55,-

Theodoliet

€75,-

Rioollaser

€75,-

 

De specialist in meetapparatuur!

Het maakt niet uit of u het instrument bij ons heeft aangeschaft of niet, u kunt het apparaat altijd langsbrengen of opsturen voor kalibratie. Wij zijn in staat om bijna alle merken te ijken. Daarnaast bieden wij ook altijd een extra service bij nieuwe producten.

Wanneer u een nieuw meetapparaat bij ons koopt dan wordt deze voor verzending altijd gecontroleerd en voorzien van een eigen sticker inclusief rapport. Zo weet u zeker dat het apparaat volledig aan de fabriekseisen voldoet. Dit noemen wij ook wel de TP Service.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goed product en hier dragen wij graag ons steentje aan bij. Daarnaast kunt u uw apparatuur ook altijd bij ons onderbrengen voor onderhoud en reparaties.

Wilt u uw laser laten ijken? Kies dan voor ToolProfessional – Dé specialist in kalibratie van meetinstrumenten!