Kruislijnlaser

Kruislijnlaser

Bent u op zoek naar een kruislijnlaser? Bij ToolProfessional vindt u een ruim assortiment in verschillende lijnlasers. Zo kunt u onder andere kiezen voor een 2 lijns-, 3 lijns-, 5 lijns-, Multilijns laser of zelfs een 3D- en 360 laser. Wij bieden vele producten van verschillende topmerken.

Ons assortiment is met zorg voor u samengesteld. Wij verkopen enkel lasers waar wij voor de volle 100% achter staan. Kwaliteit en service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. U kunt te allen tijde gebruik maken van onze adviesservice. Onze productspecialisten staan iedere dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Alle producten worden gekalibreerd op onze eigen meetbaan. Ze zijn dan ook stuk voor stuk voorzien van een sticker en eigen rapport. Ook wanneer u al in bezit bent van een kruislaser kunt u ervoor kiezen om het product bij ons te laten kalibreren.

 

Kruislijnlaser Kopen bij ToolProfessional


Voor het kopen van een kruis laser bent u bij ons aan het juiste adres. ToolProfessional is dé specialist in meetapparatuur. U bent bij ons altijd verzekerd van vele voordelen, zoals een ruim assortiment en snelle levertijd. Waar u allemaal van profiteert? We hebben het voor u op een rijtje gezet:

  • Snelle levering – voor 17:00 bestellen = morgen al in huis!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis advies van onze productspecialisten
  • Achteraf betalen mogelijk!


Wij werken volgens een ruim voorraadsprincipe. Hierdoor hebben wij (bijna) alle kruislijnlasers altijd op voorraad. Zo heeft u uw bestelling binnen no-time in huis! Voor verzending worden alle producten gratis gekalibreerd. Zo is hoge kwaliteit gegarandeerd. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig je product online!


Advies op maat door onze productspecialisten

Wij vinden een hoge klanttevredenheid zeer belangrijk. We staan u dan ook graag te hulp. Onze productspecialisten zijn ook buiten werktijden om telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.
Zij kennen ons assortiment als geen ander. Hierdoor kunnen zij u goed adviseren. Het maakt niet uit tot welke beroepsgroep u behoort, wij hebben een product dat bij u past.

We brengen uw wensen in kaart, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van waar u de kruislijnlaser voor wilt gebruiken. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende oplossing!


Wat is een kruislaser?


Het laserinstrument heeft meerdere benamingen, zoals kruislijnlaser en lijnlaser. Het is een meetinstrument die nog vele malen nauwkeuriger is dan een normale waterpas. U kunt het apparaat gebruiken voor vele toepassingen, zoals tegelwerken, afbouw of tussenwanden plaatsen.

Maar ook voor het ophangen van schilderijen. Het product wordt veelal binnen gebruikt en is beschikbaar met een groene en een rode laser. Wat het verschil is? Uit onderzoek is gebleken dat de groene laser voor het menselijk oog vele malen zichtbaarder is dan de rode variant.


Hoe gaat het precies in zijn werk?

Het laserapparaat weet exact wanneer iets waterpas is. De zelfnivellerende kruislijnlaser kan zichzelf waterpas stellen. Hierdoor kun je controleren of alles in de ruimte volledig waterpas staat.

Doordat er speling inzit kunt u het meetinstrument ook toepassen op oppervlaktes die niet volledig waterpas zijn. Daarnaast is het bij sommige varianten ook mogelijk om dit zelf nivellerende mechanisme uit te zetten. Zo meet u ook gemakkelijk scheve hoeken!


Eenvoudig online bestellen!

Heeft u het product gevonden wat u zocht? Bestel dan voor 17:00 uur en ontvang uw bestelling morgen al in huis! Vindt u het lastig om een keuze te maken? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe kruislijnlaser!


Kies de kruislijnlaser die u nodig heeft:
2 lijns kruislaser3 lijns kruislijnalser5 lijns kruislijnlaserMultilijns kruislijnlaserGroene kruislijnlaser