• DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten
  • DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten
  • DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten
  • DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten
  • DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten
  • DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten

DeWalt DCE0825D1G-QW Groene Kruislijnlaser + 5 Loodpunten

Kwalitatief hoogwaardige DeWalt DCE0825D1G. Groene kruislijnlaser met 5 loodpunten, geschikt voor talloze toepassingen. Geleverd in TSTAK koffer met alle bijbehorende accessoires.
Artikelnummer:
DCE0825D1G-QW
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
3-5 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:

449,00

369,00Excl. btw

446,49 Incl. btw


DeWalt DCE0825D1G Groene kruislijnlaser met loodpunten

Net als veel andere DeWalt lasers is de DeWalt DCE0825D1G ontworpen voor de professional. Door de combinatie van felle, groene laserlijnen en 5 laserpunten kan deze kruislijnlaser ingezet worden voor talloze toepassingen. De laser wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een stevige wandbeugel, oplader en Lithium-Ion accu. Dit alles zit in een robuuste TSTAK koffer van DeWalt.

Professioneel

De DCE0825D1G is het perfecte hulpmiddel voor elke professional. Met felle, groene laserlijnen, 5 laserpunten en een hoge nauwkeurigheid. Deze groene kruislijnlaser heeft een maximale afwijking van 3 millimeter op een afstand van 10 meter. Daarnaast is de sterke kunststof behuizing nog verstevigd met een rubberen laag, wat de robuustheid zeer ten goede komt. 

Groene lasertechnologie

De DeWalt DCE0825D1G is uitgerust met groene laserdiodes, waardoor het groene laserlijnen en -punten projecteert. Dit brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Groene laserlijnen zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Dit resulteert direct in een groter werkbereik op zicht. De groene laserlijnen van de DCE0825D1G zijn te zien tot een afstand van 30 meter*. Voor de punten geldt dit tot 45 meter*. Verder is het fijner om te kijken naar een groene laserlijn dan naar een rode. Het werkcomfort met een groene kruislijnlaser ligt dus hoger.

Lithium-Ion accu

Deze groene kruislijnlaser werkt met een DeWalt schuifaccu. Deze krachtige Lithium-Ion accu biedt, mits volledig opgeladen, een werkduur van 15 uur. Door middel van de meegeleverde oplader is het mogelijk om de schuifaccu op te laden. De accu voor de DeWalt DCE0825D1G is dezelfde accu die wordt gebruikt voor verschillende DeWalt powertools. Deze kruislijnlaser past dus perfect tussen de andere DeWalt gereedschappen.

Transportvergrendeling

De transportvergrendeling op een kruislijnlaser heeft als doel om het binnenwerk vast te klemmen. Wanneer dit binnenwerk niet in staat is te bewegen, zal de kans op beschadigingen vele malen kleiner zijn dan wanneer deze kan schommelen. ToolProfessional adviseert dan ook om altijd de transportvergrendeling in te schakelen als de laser niet wordt gebruikt.

Complete set

De DeWalt kruislijnlaser wordt natuurlijk geleverd met verschillende accessoires, zodat u direct aan de slag zou kunnen. Naast de DCE0825D1G wordt er een Li-Ion schuifaccu met bijbehorend laadstation, een stevige wandbeugel, een richtplaatje en een laserbril geleverd. Dit alles ontvangt u in een robuuste TSTAK koffer. Deze koffers zijn eenvoudig op elkaar te bevestigen door een simpel kliksysteem. Bekijk direct ons assortiment met DeWalt TSTAK koffers.

Kalibratie

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn belangrijke kernwaarden voor ToolProfessional. Hierom controleren en kalibreren wij elke kruislijnlaser die wij verkopen. Voldoen de laser en accessoires aan alle specificaties, dan worden deze voorzien van een kalibratierapport en -sticker. Door uw laser te bestellen bij ToolProfessional bent u dus verzekerd van een nauwkeurig meetinstrument!

Garantie 

Normaal gesproken geldt er een standaard fabrieksgarantieperiode van 1 jaar op DeWalt meetinstrumenten. Echter is het mogelijk om deze periode te verlengen. Wij zijn een officieel DeWalt Laser Specialist Centre, hierdoor is het voor u mogelijk om de garantieperiode te verlengen naar 3 jaar. Hiervoor dient u uw aangekochte meetinstrument binnen 4 weken na aankoopdatum online te registreren bij DeWalt. Doet u dit niet, geldt er een garantieperiode van 1 jaar.

Specificaties

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik: 30 meter laserlijnen / 45 meter laserpunten*
Bereik met ontvanger: 50 meter* (enkel de laserlijnen)
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 5x loodpunt
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Gedeeltelijk
Afschot: Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 515 nm
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 15 uur*
Voeding: DeWalt Lithium-Ion schuifaccu
Werktemperatuur: 0°C tot 50°C
Gewicht: 900 gr
Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Afmetingen LxBxH: 119mm x 70mm x 115mm
Garantie: 1 jaar (3 jaar na online registratie)

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang
- DeWalt DCE0825D1G-QW
- Lithium-Ion Schuifaccu
- Oplader
- Wandbeugel
- Laserbril
- Richtplaatje
- TSTAK koffer

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen