• Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen
  • Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen

Stanley FATMAX® 5 Punt/Kruislijnlaser Groen

Groene 5 punts- kruislijnlaser van Stanley FATMAX®. De twee kruislijnen en 5 laserpunten zijn extra goed zichtbaar door het groene laserlicht.
Artikelnummer:
FMHT77598-1
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:

349,00

299,00Excl. btw

361,79 Incl. btw


Stanley FATMAX® 5 Punts- en Kruislijnlaser Groen

- 1 horizontale laserlijn groen
- 2 verticale laserlijn groen
- 5 laserloodpunten groen

Vernieuwd in 2019, nu met Lithium Ion Accu i.p.v. batterijen!

Normaal €399,00 nu voor maar €299,00 excl. BTW!

NIEUW bij ToolProfessional.nl:

Deze professionele 5 punts- kruislijnlaser groen van Stanley FATMAX® is één van de nieuwe modellen in het FATMAX® assortiment. De twee felle groene laserlijnen zijn goed zichtbaar. Met de 5 groene loodlaserpunten kunnen gemakkelijk hoeken uitgezet worden.

Door het grote doorlopende venster hebben de laserlijnen een grote hoek en zijn alles laserloodpunten exact haaks. De Stanley FATMAX® 5 Punts- Kruislijnlaser Groen projecteert 1 horizontale en 1 verticale laserlijn + 5 individuele laserpunten in het groen.

Lithium Ion (Nieuw!):

Deze Stanley FATMAX® kruislijnlaser heeft een hoogwaardige interne Lithium Ion accu die 10 (laserlijnen) tot 20 (punten) uur meegaat. Niet meer continu batterijen wisselen en kopen maar nu gemakkelijk deze FATMAX® kruislijnlaser opladen voor of na elke klus. Mocht de accu eerder leeg zijn maar is de klus nog niet klaar? Geen probleem, met de meegeleverde oplader kan deze FATMAX® kruislijnlaser gemakkelijk aan de netstroom worden aangesloten zodat de werkzaamheden door kunnen gaan.

Hoge kwaliteit:

Door de hoge kwaliteit van deze FATMAX® laser kan een gehele nauwkeurigheid van 3mm op 10 meter gegarandeerd worden. Omdat wij van ToolProfessional.nl deze lijnlaser eerst volledig kalibreren op onze testbaan, kunnen wij garanderen dat wanneer de kruislijnlaser ons pand verlaat de specificaties kloppen. Wij voorzien dan ook als enige de kruislijnlaser van een kalibratiesticker en kalibratierapport van ToolProfessional.nl.

Groene laserdiodes:

Omdat bij deze Stanley FATMAX® kruislijnlaser alleen componenten van hoge kwaliteit gebruikt zijn is deze kruislijnlaser voorzien van extra felle groene laserdiodes. Hierdoor heeft de 5 Punts- Kruislijnlaser een zeer felle sterke laserlijn met een groot bereik. De groene laserlijnen en punten zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode. Wij van ToolProfessional.nl controleren dan ook de lijnsterkte van elk model.
 
Handontvanger Stanley FATMAX® LD200-G (Optioneel)(+€99,00):
In combinatie met de LD200G handontvanger van Stanley is het mogelijk de laserlijnen buiten of op grotere afstand te kunnen detecteren. De handontvanger laat duidelijk zien of de laserlijn zich hoger of lager bevind en geeft aan wanneer het midden van de laserlijn bereikt is. Lees meer...

Transportvergrendeling:

ToolProfessional.nl adviseert altijd een kruislijnlaser te gebruiken met transportvergrendeling. Wanneer een kruislijnlaser is voorzien van een transportvergrendeling kan het pendelmechanisme binnen in de kruislijnlaser vergrendeld worden waardoor het minder snel beschadigd tijdens transport.

Stanley FATMAX® TSTAK® koffer:

De Stanley FATMAX® 5 Punts- Kruislijnlaser Groen wordt geleverd in de TSTAK® koffer van Stanley. De TSTAK® koffers kunnen gemakkelijk op en aan elkaar bevestigd worden, met andere TSTAK® koffers van Stanley past deze kruislijnlaser er met gemak bij. 

Kalibratie: 

Deze kruislijnlaser van ToolProfessional.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gekalibreerd. Bij deze kruislijnlaser geven wij dan ook een kalibratierapport. De controle en kalibratie worden in onze eigen kalibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gekalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven.

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik laserlijnen: 30 meter*
Bereik laserpunten: 45 meter*
Bereik met ontvanger: 50 meter* (enkel de laserlijnen)
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 5x loodlijn
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Afschot: Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 635 nm
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 10 uur*
Voeding: Li-Ion Accu / Netstroom
Werktemperatuur: -20°C tot 50°C
Gewicht: 900 gr
Aansluiting: 1/4" en 5/8"
Afmetingen LxBxH: 119mm x 70mm x 115mm
Garantie: 3 jaar (na registratie bij Stanley)
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® 5 Punts- en Kruislijnlaser FMHT77598-1
- Stanley FATMAX® TSTAK® koffer
- Stanley FATMAX® Multifunctionele houder
- Richtplaatje
- Laserbril
- Oplader
- Nederlandse handleiding 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen