proNIVO

ProNivo

Bij Tool Professional bieden wij verschillende lasers van ProNivo. Dit Duitse merk is opgericht in 2010 en produceert sindsdien een uitgebreid assortiment voor constructie en landmeten.

De oprichters hebben met zorg en ervaring een perfecte productmix samengesteld. Daarnaast heeft het merk alle lasers zelf ontwikkeld. Hierdoor zijn de producten van echte Duitse kwaliteit.

De lasers van ProNivo

Binnen ons assortiment vindt u een lijnlaser/tegellaser en een 3D lijnlaser. Hieronder hebben wij de producten verder voor u toegelicht:

PNRLG-3D

De PNRLG-3D is een groene 3D lijnlaser en heeft de hoogste nauwkeurigheid in zijn klasse. De groene laser lijnen zijn tot wel zes keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Het apparaat heeft drie keer een 360 graden kop en een meetbereik van maar liefst 150 meter. Daarnaast nivelleert het instrument niet op dezelfde wijze als andere lasers. In plaats van een pendel nivelleert de laser met servomotoren. De maximale afwijking is 1 millimeter op 10 meter. U ontvangt hier standaard een handontvanger en afstandsbediening bij.

PNTL 45

De PNTL 45 van ProNivo is één van de beste tegellasers die er op de markt te krijgen is. Dit is de ideale laser voor tegelwerk. Het instrument beschikt over vijf laserlijnen. Hierdoor is de laser uiterst gebruiksvriendelijk en nauwkeurig.

Professioneel in meetapparatuur!

ToolProfessional.nl staat voor service, kwaliteit en scherpe prijzen. Bij ons profiteert u standaard van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment professioneel gereedschap
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gratis advies van één van onze specialisten

 

Een belangrijk onderdeel waarmee wij ons onderscheiden is onze service. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord, ook buiten werktijden om, om u te adviseren over onze producten.

Wij nemen de tijd voor u en uw wensen staan centraal. We kijken met u mee en adviseren u over welk product het beste bij u past. Omdat wij meerdere merken verkopen kunnen wij altijd een eerlijke vergelijking doen.

Bestel vandaag uw laser van ProNivo voor 17:00 uur en ontvang uw product morgen al thuis!