• Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen
  • Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen

Stanley FATMAX® X3G 3x360 Kruislaser Groen

FATMAX® 3x 360° groene kruislijnlaser. Professionele Stanley FATMAX® 3D Laser met zeer felle groene laserlijnen! Geleverd incl. gratis Stanley statief!
Artikelnummer:
FMHT1-77356
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:

599,00

499,00Excl. btw

603,79 Incl. btw


Stanley FATMAX® X3G 3x360° Groene Kruislijnlaser

De professionele groene 3D laser van Stanley FATMAX®. De X3G beschikt over drie laserlijnen die samen het meest complete lijnenspel op de lasermarkt vormen. Om dit binnenwerk van een goede bescherming te voorzien, is er een robuuste behuizing ontworpen. De hoogwaardige lithium-ion accu zit in deze behuizing verwerkt en staat garant voor een werkduur van 24 uur, mits volledig opgeladen. Verder wordt deze goede kruislijnlaser geleverd in een stevige TSTAK-koffer met daarin bijbehorende accessoires.

Professioneel:

Dé ideale lijnlaser voor de professionele installateur. Met het meest complete lijnenspel is deze Stanley FATMAX® X3G 3x360° perfect voor de professionele installateur. De lijnlaser beschikt over alle mogelijke laserlijnen op de lijnlasermarkt. De felle groene laserlijnen hebben een maximale afwijking van slechts 2 millimeter op 10 meter. 

Groene laserlijnen:

De Stanley FATMAX® X3G beschikt over een drietal groene laserdiodes, die alle laserlijnen projecteren. Het gebruik van groene laserlijnen heeft een aantal voordelen ten opzichte van rode laserlijnen. Ten eerste zijn groene laserlijnen 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode. Daarbij komt ook nog eens dat het prettiger is om een langere tijd naar een groene laserlijn te kijken. Ideaal dus voor werkzaamheden waar u de laserlijn op zicht wil gebruiken.

Zelfnivellerend:

Door het zelfnivellerend magnetisch gedempte pendelsysteem, nivelleert de Stanley snel en nauwkeurig. Hierdoor is de kruislijnlaser makkelijk en snel te gebruiken. Buiten het nivelleerbereik van 3,5° begint de kruislijnlaser te knipperen als waarschuwing. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan. Als de laserlijnen beginnen te knipperen, dient de groene lijnlaser op een vlakkere ondergrond te worden geplaatst. Zo kan de laser zichzelf waterpas stellen.

Robuust: 

De behuizing van de Stanley FATMAX® X3G is volledig in rubber gewikkeld. Hierdoor is hij extra beschermd tegen schokken en heeft hij extra grip! Uiteraard is dit getest, de Stanley FATMAX® X3G heeft zonder moeite een droptest van 1,5 meter doorstaan. In combinatie met de metalen laserkoppen is dit de meest robuuste 3D / 3 x 360° laser op de markt. De X3G heet een beschermingswaarde van IP54, wat inhoudt dat het beschermt is tegen stof en spatwater.

Lithium Ion Accu: 

Door de ingebouwde Li-Ion accu kan er gemakkelijk een lange periode achter elkaar gewerkt worden. Wanneer de accu leeg is, kan deze geladen worden of er wordt doorgewerkt door middel van de netstroomaansluiting. Deze hoogwaarde Lithium-Ion accu heeft een werkduur van ongeveer 24 uur, mits het volledig is opgeladen. Doordat het hier gaat om een ingebouwde accu, wordt ook de robuustheid van de Stanley X3G aanzienlijk verhoogt.

Transportvergrendeling:

De Stanley FATMAX® X3G 3x360° kruislijnlaser is voorzien van een transportvergrendeling. Deze vergrendeling is om te voorkomen dat het pendelmechanisme in het instrument niet beschadigd tijdens het vervoeren. De transportvergrendeling is tevens de aan/uit knop. Wanneer de kruislijnlaser wordt uitgeschakeld, wordt deze dus automatisch vergrendeld.
 
• Optioneel: Stanley LD200-G Ontvanger (+€49,00):
Wanneer de lichtomstandigheden te fel zijn, zijn laserlijnen niet meer zichtbaar. Dit geldt ook voor groene laserlijnen. Om dan toch gebruik te kunnen maken van uw lijnlaser wordt deze gebruikt met een handontvanger. Deze is in staat om de laserlijn te detecteren. Als de Stanley FATMAX® X3G wordt gebruikt in combinatie met de Stanley LD200-G handontvanger wordt ook het werkbereik vergroot van 35 naar 50 meter!

3 Jaar Garantie:

De standaard garantieperiode op lijnlasers van het merk Stanley FATMAX® bedraagt 1 jaar. Echter is het mogelijk om deze periode te verlengen. Hiervoor dient de laser online te worden geregistreerd op de website van Stanley. Na het voltooien van de registratie wordt de garantieperiode verlengt naar 3 jaar!

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik: 35 meter*
Bereik met ontvanger: 50 meter*
Laserlijnen: 1x360° horizontaal, 2x360° verticaal
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Afschot: Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 635 nm, 15mW
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 24 uur*
Voeding: Li-Ion accu
Werktemperatuur: 0°C tot 40°C
Gewicht: 1,07 kg
Aansluiting: 5/8" en 1/4"
Afmetingen LxBxH: 150 x 150 x 150mm
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® X3G 3x360° Kruislijnlaser
- Stanley FATMAX® Wand/Vloerbevestiging
- Koffer TSTAK®
- Laserbril
- Richtplaat
- Oplader Gis Projecten Geplaatst op 6 Januari 2018 at 12:38

Uitstekende levering

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen