• Spectra LT20 G Kruislijnlaser
  • Spectra LT20 G Kruislijnlaser
  • Spectra LT20 G Kruislijnlaser
  • Spectra LT20 G Kruislijnlaser
  • Spectra LT20 G Kruislijnlaser
  • Spectra LT20 G Kruislijnlaser
  • Spectra LT20 G Kruislijnlaser

Spectra LT20 G Kruislijnlaser

Ideaal voor interieurbouw, de zelfnivellerende Spectra LT20G lijnlaser. Erg robuust door de rubberen behuizing! Door de groene kleur van de laserstralen zijn deze beter zichtbaar dan rode.
Artikelnummer:
128486
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
1 - 3 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:

199,00

259,00Excl. btw

313,39 Incl. btw


Spectra LT20 G Lijnlaser

Wie op zoek is naar een handige lasertool voor een scherpe prijs, komt als vanzelf bij de LT20 G uit. Deze nieuwste kruislijnlaser van Spectra Precision is zeer compact en onmisbaar bij bijvoorbeeld nivellerings- en uitzetwerkzaamheden en loodrechttoepassingen.

Groen:

Door de groene lasertechnologie zijn deze groene laserlijnen extreem goed zichtbaar. Hierdoor kan niet alleen een groter werkbereik behaalt worden maar de gebruiksvriendelijkheid word ook aanzienlijk hoger. 

Nieuw, robuust design:

De LT20 G is de eerste lasertool van Spectra Precision die in een nieuw jasje is gegoten. De robuuste behuizing is omkleed met rubber voor de zwaarste omstandigheden op de bouwplaats. Deze kruislijnlaser doorstaat moeiteloos een val van één meter op beton en is speciaal ontworpen om langer mee te gaan dan alle concurrerende lasertools.

Veelzijdige magneetklem:

De LT20 G wordt geleverd in een stevige draagtas met een rode doelplaat. Daarnaast tref je hierin een speciale magneetklem aan. Deze is uiterst veelzijdig en helpt je om optimaal gebruik te maken van de vele toepassingen die deze kruislaser kent. Dankzij de sterke magneet kun je deze lasertool op vele metalen bevestigen. Ook is deze klem uitgerust met riempjes, opdat je de LT20 G zowel horizontaal als verticaal aan een paal of pilaar kunt vastmaken. Tenslotte is de houder voorzien van zowel een 1/4"- als een 5/8"-schroefdraadaansluiting, voor montage op diverse statieven.

Kalibratie:

Deze kruislijnlaser van ToolProfessional.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gekalibreerd. Bij deze kruislijnlaser geven wij dan ook een kalibratierapport. De controle en kalibratie worden in onze eigen kalibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik: 20 meter*
Bereik met ontvanger: -
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: nee
Afschot: nee
Laserdiode: Klasse 2, 525 nm
Nivelleerbereik: 3 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 12-20 uur*
Voeding: 4x AA batterij
Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Gewicht: 350 gr
Aansluiting: 5/8" en 1/4"
Afmetingen LxBxH: 104 x 58 x 110 mm
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:
 
- Spectra LT20 G
- Draagtas
- Magnetische wandhouder
- Richtplaatje
- Batterijen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen