• DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser
  • DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser

DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser

De nieuwst toevoeging aan het DeWalt bouwlaserassortiment. De DeWalt DCE080D1RS is digitaal in dubbel afschot te stellen met het gebruik van uw smartphone! Deze robuuste laser wordt geleverd met verschillende accessoires in een stevige TSTAK koffer.
Artikelnummer:
DCE080D1RS-QW
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen
Verzendkosten:
salelabel
Reviews:

1.299,00

1.129,00Excl. btw

1.366,09 Incl. btw


DeWalt DCE080D1RS-QW Digitaal Afschot Bouwlaser

De gloednieuwe DeWalt DCE080D1RS is een bouwlaser voorzien van de nieuwe technologieën. Zo is het mogelijk om een digitaal afschot in te stellen door middel van een smartphone, tot een afstand van 335 meter! Daarnaast beschikt deze laser over een zeer robuuste behuizing, met een beschermingswaarde van IP67. De meegeleverde schuifaccu van 18V is ook te gebruiken voor DeWalt powertools en kent een maximale werkduur van 20 uur. Tevens wordt de DCE080D1RS geleverd in een TSTAK koffer met daarin alle bijbehorende accessoires, als de handontvanger met baakklem, Li-Ion accu en stevige wandbeugel.

Professioneel

De DeWalt DCE080D1RS is de nieuwste bouwlaser van DeWalt en beschikt dan ook over de meest recente technologieën. Naast een aantal vooruitstrevende opties is de DCE080D1RS ook een zeer betrouwbaar en professioneel model. Het bereik van de meegeleverde handontvanger bedraagt 300 meter, dit resulteert in een werkbereik van maar liefst 600 meter. Dit alles doet deze bouwlaser met een zeer hoge nauwkeurigheid. De maximale afwijking op een afstand met 10 meter is slechts 0,5 millimeter!

Horizontaal & Verticaal

Zowel horizontaal als verticaal kan deze bouwlaser een referentievlak uitzetten. In beide gevallen nivelleert de DCE080D1RS ook volledig automatisch, zolang het maar binnen het nivelleerbereik van 8° staat. Deze bouwlaser beschikt ook over twee statiefaansluitingen, één aan de onderzijde en één aan de zijkant. Hiermee is het mogelijk om de DeWalt bouwlaser voor zowel horizontale als verticale toepassingen op een statief te bevestigen.

Digitaal Afschot

Naast dat de DCE080D1RS voor horizontaal en verticaal gebruik uitstekend geschikt is, is het ook mogelijk om een digitaal dubbel afschot in te stellen met deze bouwlaser. In de X en Y-as kan een maximum van 10% afschot ingesteld worden. Wanneer er een dubbele helling is vereist voor uw werkzaamheden, is het mogelijk om een totaal afschot (% Y-as + % X-as) van 11% te creëren. Het afschot van deze bouwlaser is in te stellen middels uw smartphone. Met al deze mogelijkheden is de DeWalt DCE080D1RS geschikt voor vrijwel elke klus! 

Gebruik van Smartphone

Deze gloednieuwe DeWalt DCE080D1RS beschikt over één van de laatste technologieën binnen de bouwlasers. Het maakt namelijk verbinding met uw mobiel telefoon door middel van de Bluetooth verbinding op de handontvanger. Hiermee is het mogelijk om tot een afstand van maar liefst 335 meter de bouwlaser te bedienen. Door middel van de DeWalt ToolConnect App (beschikbaar voor iOS en Android) is het onder andere mogelijk om afschot in te stellen, de rotatiesnelheid aan te passen en de laser in te schakelen.

Robuuste behuizing

Niet alleen het binnenwerk van de DeWalt DCE080D1RS is van uitmuntende kwaliteit, ook de robuuste behuizing van deze bouwlaser is erg goed. Mede door de dikke rubberen stootrand, die de stevige kunststof behuizing omringt, is deze bouwlaser in staat om een val van 2 meter hoogte te doorstaan. Mede hierdoor beschikt deze laser over een beschermingswaarde van IP67. Dit houdt in dat de DCE080D1RS volledig stofdicht is en beschermt is tegen de effecten van onderdompeling in water.

Lithium-Ion accu

De DeWalt DCE080D1RS wordt standaard geleverd met een hoogwaardige DeWalt Lithium-Ion schuifaccu. Deze 18V accu is dezelfde accu die met veel de DeWalt's powertools werkt. Deze bouwlaser zou dus een ideale toevoeging zijn aan meerdere DeWalt gereedschappen. Wanneer deze accu volledig is opgeladen, kan er een werkduur van circa 20 uur gehaald worden. De accu is op te laden met de meegeleverde oplader.

Kalibratie

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn belangrijke kernwaarden voor ToolProfessional. Hierom controleren en kalibreren wij elke bouwlaser die wij verkopen. Voldoen de laser en accessoires aan alle specificaties, dan worden deze voorzien van een kalibratierapport en -sticker. Door uw laser te bestellen bij ToolProfessional bent u dus verzekerd van een nauwkeurig meetinstrument!

Garantie

Omdat ToolProfessinal een DeWalt Laser Specialist Center is, kunnen wij u altijd het juiste advies geven, hebben wij een ruime voorraad en kopen wij rechtstreeks bij DeWalt in. Hierdoor kunnen wij u het beste en het snelste van dienst zijn. Standaard is deze bouwlaser voorzien van 1 jaar fabrieksgarantie, door deze DeWalt DCE080D1RS binnen 4 weken na aanschaf te registreren bij DeWalt krijgt u van DeWalt 2 jaar extra garantie, een totaal van 3 jaar!

Specificaties

Nauwkeurigheid:  0,5 mm / 10 meter
Bereik: 300 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 600 m met ontvanger
Roteren: 150/300/600/1200 tpm
Functies: Horizontaal, verticaal, afschot, loodlijn, haakse hoek - SCAN, TILT, buiten bereik waarschuwing
Laserdiode: Klasse 2, 635nm
Nivelleerbereik:
Bescherming: IP67
Gewicht: 2,6 kg
Voeding: Lithium-Ion schuifaccu
Werktemperatuur: -10°C tot 50°C
Afmetingen: LxBxH 215 x 238 x 215 mm


Leveringsomvang:

- DeWalt DCE080D1RS
- DeWALT DW074RS Ontvanger
- Baakklem
- Afstandsbediening
- Wandbeugel
- Lithium-Ion Accu XR 18V 2Ah
- Oplader
- Richtplaatje
- Laserbril
- TSTAK koffer

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen