Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  2x 360° (2D) Lijnlaser: 

  De CL2G is een groene 360° laser met één horizontale en één verticale laserlijn. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijvoorbeeld in een ruimte stopcontacten, schakelaars, lambrisering, plinten, verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. Uniek voor de Nivel System CL2G is dat de horizontale lijn zich vlak boven de vloer bevindt, ideaal voor werkzaamheden dichtbij de grond zoals egalisering of het plaatsen van plinten.

  De CL2B is een blauwe 360° laser met één horizontale en één verticale laserlijn. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijvoorbeeld in een ruimte stopcontacten, schakelaars, lambrisering, plinten, verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. Uniek voor de Nivel System CL2B is dat de horizontale lijn zich vlak boven de vloer bevindt, ideaal voor werkzaamheden dichtbij de grond zoals egalisering of het plaatsen van plinten.


  3x 360° (3D) Lijnlaser: 

  De CL3G is een groene 360° laser met één horizontale en twee verticale laserlijnen. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijv. in een ruimte stopcontacten tot aan verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. Uniek voor de CL3G is dat de horizontale lijn zich vlak boven de vloer bevindt, ideaal voor werkzaamheden dichtbij de grond. De CL3G is een 3D laser en heeft twee verticale 360° laserlijnen die haaks (90°) op mekaar staan, hierdoor kan er o.a. een haakse hoek worden uitgezet. Plaats met gemak een wand, een vloer of nieuwe tegels perfect haaks!

  De CL3B is een blauwe 360° laser met één horizontale en twee verticale laserlijnen. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijv. in een ruimte stopcontacten tot aan verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. Uniek voor de CL3B is dat de horizontale lijn zich vlak boven de vloer bevindt, ideaal voor werkzaamheden dichtbij de grond. De CL3B is een 3D laser en heeft twee verticale 360° laserlijnen die haaks (90°) op mekaar staan, hierdoor kan er o.a. een haakse hoek worden uitgezet. Plaats met gemak een wand, een vloer of nieuwe tegels perfect haaks!


  4x 360° (4D) Lijnlaser:

  De CL4G is een groene 360° laser met twee horizontale en twee verticale laserlijnen. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijv. in een ruimte stopcontacten tot aan verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. De CL4G heeft de horizontale lijnen bovenop en onderop de laser zitten, ideaal voor werkzaamheden dichtbij het plafond of de grond. De CL4G is een 4D laser waarbij de verticale 360° laserlijnen haaks (90°) op mekaar staan, hierdoor kan er o.a. een haakse hoek worden uitgezet. Plaats met gemak een wand, een vloer of nieuwe tegels perfect haaks met de CL4G!

  De CL4B is een blauwe 360° laser met twee horizontale en twee verticale laserlijnen. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijv. in een ruimte stopcontacten tot aan verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. De CL4B heeft de horizontale lijnen bovenop en onderop de laser zitten, ideaal voor werkzaamheden dichtbij het plafond of de grond. De CL4B is een 4D laser waarbij de verticale 360° laserlijnen haaks (90°) op mekaar staan, hierdoor kan er o.a. een haakse hoek worden uitgezet. Plaats met gemak een wand, een vloer of nieuwe tegels perfect haaks met de CL4B!

  4x 360° (4D) Lijnlaser:

  De CL4D-G is een groene 360° laser met twee horizontale en twee verticale laserlijnen. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijv. in een ruimte stopcontacten tot aan verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. De CL4D-G heeft de horizontale lijnen bovenop en onderop de laser zitten, ideaal voor werkzaamheden dichtbij het plafond of de grond. De CL4D-G is een 4D laser waarbij de verticale 360° laserlijnen haaks (90°) op mekaar staan, hierdoor kan er o.a. een haakse hoek worden uitgezet. Plaats met gemak een wand, een vloer of nieuwe tegels perfect haaks!

  De CL4D-B is een blauwe 360° laser met twee horizontale en twee verticale laserlijnen. Een 360° laser brengt het gemak met zich mee dat de laser niet meer verplaatst hoeft te worden omdat elke lijn rondom loopt. Zo kunnen er bijv. in een ruimte stopcontacten tot aan verlichting en wanden op één lijn in één keer worden geplaatst. De CL4D-B heeft de horizontale lijnen bovenop en onderop de laser zitten, ideaal voor werkzaamheden dichtbij het plafond of de grond. De CL4D-B is een 4D laser waarbij de verticale 360° laserlijnen haaks (90°) op mekaar staan, hierdoor kan er o.a. een haakse hoek worden uitgezet. Plaats met gemak een wand, een vloer of nieuwe tegels perfect haaks!

  Groen:

  Deze Nivel System CL2G heeft groene laserlijnen. Ten opzichte van rode laserlijnen zijn groene laserlijnen 4 tot 6 keer beter zichtbaar. Ze zijn niet persé feller maar de kleur groen is beter waar te nemen voor het menselijk oog dan rood. Automatisch zal een groene laserlijn dus sneller en beter te zien zijn dan een rode. Doordat een groene lijn beter zichtbaar is, is het ook rustiger voor het oog als er veel naar gezocht moet worden. Let op, ondanks een betere zichtbaarheid zijn ook groene laserlijnen buiten niet zichtbaar, dat werkt enkel i.c.m. een handontvanger!

  Blauw:

  Nivel System is de eerste fabrikant die gebruik maakt van blauwe diodes van het Japanse merk SHARP. Hiermee worden blauwe laserlijnen geprojecteerd die zorgen voor een hoger werkcomfort ten opzichte van groene laserlijnen. Blauwe laserlijnen hebben dezelfde zichtbaarheid als groene laserlijnen, ze zijn echter wat donkerder en schitteren dus niet zo als groene laserlijnen. Vooral in kleine ruimtes en als er dicht op de laserlijn gewerkt word kan groen best overweldigend zijn. Doordat blauwe laserlijnen niet zo schitteren zijn de lijnen ook wat strakker en daardoor makkelijker als referentielijn te gebruiken. Een blauwe laserlijn lijkt zonder vergelijking ontzettend veel op een groene laserlijn, de golflengte voor blauw is namelijk 505nm en groen al 525nm (terwijl rood 635nm is). 

  Kwaliteit:

  De CL2G van Nivel System is een lijnlaser van hoge kwaliteit. Met een afwijking van slechts 2 mm op 10 meter is het de hoogst haalbare nauwkeurigheid voor een lijnlaser met een pendelmechanisme. Het binnenwerk is volledig opnieuw ontwikkeld met zo min mogelijk componenten. Hierdoor wordt de kans op een afwijking flink gereduceerd omdat met minder onderdelen er minder beweging kan ontstaan in het binnenwerk. Dit nauwkeurige binnenwerk is ook zeer goed te calibreren waardoor wij lang service kunnen verlenen en zo de nauwkeurigheid gewaarborgd blijft. 

  Behuizing:

  De Nivel System CL2G heeft een zeer robuust ontwerp met veelvoudig gebruik van aluminium. Zo is de bovenzijde volledig bedekt met een aluminium plaat die de CL2G beschermt tegen een val op de bovenkant. Ook de zijkanten bevatten aluminium om de laserkoppen en het binnenwerk te beschermen. De onderzijde ofwel de voet is ook van aluminium en zorgt voor een stevige basis naast de bescherming tegen stoten of vallen. De voet is daarnaast ingepakt in rubber voor een zachte en stabiele ondergrond bij een plaatsing bijvoorbeeld direct op de vloer.

  Lithium Ion Accu:

  Uiteraard wordt de Nivel System CL2G geleverd met een Li-Ion accu. De CL2G heeft een afneembare accu zodat deze op elke gewenste plek opgeladen kan worden doormiddel van de USB-C aansluiting. Op de accu zit een LED indicator zodat altijd is te zien hoe vol de accu nog is. De CL2G heeft zelf geen oplaad/netstroompunt, deze is enkel op de accu te vinden. De USB-C aansluiting kan bij verkeerd gebruik kapot gaan, omdat deze alleen op de accu zit blijft de laser altijd intact. Er is optioneel een extra accu bij te bestellen om de werkduur zo naar wens te verlengen.

  Bluetooth:

  Een unieke functie van de Nivel System CL2G is de ingebouwde bluetooth. Doormiddel van een gratis app die te downloaden is voor Android en Apple telefoons kan de CL2G lijnlaser op afstand bedient worden. Met de app is het mogelijk om te schakelen tussen de laserlijnen als hij bijvoorbeeld niet meer bewogen mag worden of hoog op een statief staat. Daarnaast kan in de app de lichtintensiteit van de laserlijnen van CL2G worden ingesteld, hiermee is de werkduur te verlengen doordat de ingeschakelde laserlijnen minder verbruiken nadat de sterkte is gereduceerd. 

  Compleet:

  De lijnlasers van Nivel System worden in een mooie, robuuste en uitgebreide koffer geleverd. Naast de CL2G lijnlaser zitten er accessoires zoals een laserbril, richtplaat, oplader, verstelbare hoogteadapter en een multifunctionele wandhouder in de koffer. Met de hoogteadapter is de horizontale laserlijn fijn te verstellen naar gewenste hoogtes bij gebruik op de grond. De wandhouder is ook in hoogte verstelbaar, daarnaast kan hij op veel manieren bevestigd worden zoals op een statief, d.m.v. klemmen, magnetisch of ophangen aan een spijker of schroef. 

  Calibratie:

  Nivel System voorziet alle lijnlasers van een dubbele calibratie voordat wij deze ontvangen. De lijnlasers worden allereerst gecalibreerd voordat ze de fabriek verlaten. Na aankomst in het Europese magazijn van Nivel System en na onze bestelling worden alle lijnlasers ook door Nivel System zelf nog gecontroleerd en gecalibreerd. Hiervan is een rapport toegevoegd met dubbele verificatie bij elke lijnlaser. Tot slot calibreert TOP-Lijnlaser zelf ook nog alle lijnlasers en voorziet deze van een calibratiesticker en calibratierapport. Drievoudige controle!

  Specificaties

  Artikelnummer
  TLX4DG-01

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  .....
  € 299,-
  Excl. btw
  € 361,79 Incl. btw
  .....
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking