Afstandmeters

Afstandsmeter

Bent u op zoek naar een laser afstandsmeter? Bij ToolProfessional vindt u een ruim assortiment van verschillende topmerken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de populairste modellen: Leica Disto D2. Of voor een zeer geavanceerd model zoals de Leica Disto S910. Afhankelijk van waarvoor u het apparaat wilt gebruiken.

Waarom ToolProfessional? Er zijn meerdere redenen waarom u voor ons zou kunnen kiezen als uw leverancier in meetapparatuur. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50,-
  • Snelle levering – vandaag besteld = morgen in huis!
  • Veilige betalingsmogelijkheden, ook achteraf betalen!
  • Hoge kwaliteit en service.

Op zoek naar ander apparatuur? Bekijk dan eens assortiment in digitale waterpassen, waterpas intrumenten of geluidsmeters. Advies nodig? Neem contact op met onze productspecialisten!

Afstandsmeter kopen bij ToolProfessional

Bij ons vindt u professionele meetapparatuur waardoor u uw werkzaamheden nog nauwkeuriger kunt uitvoeren. Wij hebben ons assortiment met zorg voor u samengesteld. Alle topmerken van de hoogste kwaliteit speciaal voor u op een rijtje gezet.

De apparaten zijn zeer betrouwbaar en precies. Zo kunt u binnen no-time alle maten opnemen waardoor u vanaf nu nog meer controle heeft over de kwaliteit van uw werkzaamheden.

Wat is een digitale afstandsmeter?

De laser meter meet door middel van, zoals de naam al zegt: een laserstraal de afstand. U meet de afstand door de laser te richten op het object waartussen u de afstand wilt meten. De afstand die berekend wordt is die tussen de laserpunt en de achterkant van het apparaat.

Hierdoor is het alleen mogelijk om de afstand te meten wanneer u tegen een object aan kunt schijnen. U kunt het zien alsof de laser afstandsmeter de weerkaatsing meet. Iedere meter heeft verschillende eigenschappen.

Zoals een Pythagoras meting, waterpas functie, volume meting of een min/max meting. Afhankelijk van waarvoor u het apparaat wilt gebruiken kunt u een keuze maken welke functies u nodig heeft. De geavanceerdere modellen beschikken ook over een camera en Bluetooth.

Hoe werkt het precies?

Wilt u hoogtes meten? Dan kunt u in het vervolg de ladder thuislaten dankzij de elektronische afstandsmeter. De rolmaat is verleden tijd met deze handige tool. U kunt kiezen tussen verschillende meetafstanden. Zo heeft de ene variant een meetbereik van 50 meter en de ander een meetbereik van 200 meter. U hoeft niet langer zelf te rekenen. Een oppervlakte m2 of inhoud m3 meting is zo gedaan! Het is dé onmisbare tool voor verschillende beroepsgroepen!

Gratis advies van dé specialist!

Bij ToolProfessional gaan we een stapje verder voor onze klanten. Zo kunt u altijd op ons rekenen. Onze productspecialisten staan 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ze telefonisch bereiken, zelfs in de avonduren!

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken met zo’n ruim assortiment. En zeker wanneer u niet weet wat alle functies precies inhouden. Dit is waar wij komen kijken! Onze specialisten beschikken over zeer veel ervaring en kennen het assortiment als geen anders. Hierdoor weten zij precies welke afstandsmeter voor welke werkzaamheden geschikt is.

Zij brengen uw wensen in kaart, zodat zij samen met u op zoek kunnen naar de allerbeste oplossingen. De voor- en nadelen van verschillende apparaten worden tegen elkaar afgewogen.

Bestel vandaag nog online!

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop, ook op de lange termijn. Dit begint bij een goed advies. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste afstandsmeter!