Tough System Opbergsystemen

DeWalt Tough System & Stanley Tough System

Tough System opbergsystemen zijn ontworpen als sterke en robuust opbergsystemen, die onder elke omstandigheid gebruikt kunnen worden. Een zeer ruim assortiment aan gereedschapskoffers, gereedschapsbakken en organizers zijn van zowel Stanley Tough System als DeWalt Tough System te verkrijgen. Beide beschikken over een aantal grote voordelen ten opzichte van reguliere opbergsystemen.

Waterdicht

Alle DeWalt Tough System en Stanley Tough System gereedschapskoffers en organizers zijn volledig waterdicht. Door de combinatie van de solide rubberen dichting onder de deksel en de stevige metalen sluitingen, zal er geen water de gereedschapskoffer in lopen. Daarnaast zijn de deksels voorzien van een ventiel, hiermee is het mogelijk om de binnen- en buitendruk te regelen.

Zeer Robuust

Zoals de uitstraling al doet lijken, zijn de Toughsystem opbergsystemen zeer robuust. Zo zijn alle gereedschapskoffers en organizers ontworpen met 4 millimeter dik versterkt polypropyleen. Mede hierdoor kan er een beschermingswaarde van maar liefst IP65 aan de Tough Systems worden gehangen. Een IP65-waarde geeft aan dat de opbergsystemen volledig stofdicht zijn en bestand zijn tegen waterstralen vanuit elke richting. Uw gereedschap ligt dus veilig opgeborgen in een Tough System!

Bescherming en Beveiliging

Hierboven is de goede bescherming van de koffers en organizers al aangehaald. Naast dat de opbergsystemen vrijwel alle omstandigheden kunnen doorstaan, zijn deze ook uitgerust met hangslotogen. Elke DeWalt Tough System en Stanley Tough System is dus te vergrendelen, zodat er niemand ongewenst bij uw dure powertools kan komen. Let op, de hangsloten worden niet standaard meegeleverd.

Mobiliteit

Mobiliteit was een van de belangrijkste kernwaarden toen de Toughsystem opbergsystemen werden ontworpen. Het is mogelijk om de inhoud van de koffers en organizers aan te passen, waardoor u de ideale inhoud van de koffer voor uw werk die dag zelf kan samenstellen. Tevens is het mogelijk om de koffers op elkaar te bevestigen, waardoor u meerdere koffers in één keer kan dragen. Ook is het mogelijk om een aantal koffers op een transporteur te bevestigen, deze is voorzien van een tweetal grote rubberen wielen, waardoor het verplaatsen wordt vereenvoudigt. Deze DeWalt Tough system steekwagen kent een maximale draagcapaciteit van maar liefst 120 kilo!