• ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser
  • ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser

ADA CUBE MINI Compacte Kruislijnlaser

De ADA CUBE MINI is de meest compacte kruislijnlaser in ons ruime assortiment. Het kleine model past in iedere gereedschapskist. Door de hoge nauwkeurigheid is deze laser het perfecte hulpmiddel!
Artikelnummer:
A00461
Beschikbaarheid:
In bestelling
Huidige levertijd:
3-5 werkdagen
Verzendkosten:
Gratis
Reviews:

89,00

59,00Excl. btw

71,39 Incl. btw


ADA CUBE MINI Kruislijnlaser

De ADA CUBE MINI is, zoals de naam als zegt, een zeer compacte kruislijnlaser. Ondanks zijn formaat, is het toch een laser met een zeer hoge nauwkeurigheid. De maximale afwijking bedraagt slechts 2 millimeter op 10 meter. Door de schuifknop aan de zijkant van het apparaat wordt het binnenwerk ontgrendelt en beginnen de laserlijnen te schijnen. De CUBE MINI is dan direct genivilleerd. Deze kleine maar robuuste kruislijnlaser is ideaal voor klussen in huis!

Compact en Robuust

De ADA CUBE MINI is het meest compacte model kruislijnlaser uit ons gevarieerde assortiment. Ondanks het kleine formaat is de laser uitgerust met een stevige rubberen beschermlaag, waardoor het tegen een stootje kan. De CUBE MINI is tevens uitgerust met transportvergrendeling, wat eveneens de aan en uit knop is. Dit voorkomt dat het binnenwerk van de kruislijnlaser kan bewegen, zo wordt de kans op beschadigingen geminimaliseerd.

Nauwkeurig

Met een maximale afwijking van slechts 2 millimeter op een afstand met 10 meter is de ADA CUBE MINI één van de meest nauwkeurige 2-lijns lasers in ons assortiment. Dit maakt deze kruislijnlaser tot een populair model. Echter is het niet mogelijk om deze laser in combinatie met een ontvanger te gebruiken. Wel zijn de laserlijnen zichtbaar tot een maximale afstand van 12 meter*. Dé ideale kruislijnlaser voor alle klussen in huis!

Gemakkelijk in gebruik

De ADA CUBE MINI beschikt over een aantal handige eigenschappen waardoor het een erg gebruiksvriendelijke kruislijnlaser is. Zo is door middel van één knop het apparaat in te schakelen en beginnen alle laserlijnen te branden. Daarnaast is er statiefaansluiting op de onderzijde van de laser, hierdoor is het door middel van een 1/4" aansluiting makkelijk om een statief te bevestigen. Schakelt u de laser in en beginnen de lijnen te knipperen? Dan staat de laser op een te schuinen ondergrond. Het is voor de laser niet mogelijk om zichzelf waterpas te stellen. Om dit te verhelpen dient de laser op een vlakkere ondergrond te worden geplaatst.

3 Jaar Garantie

De standaard garantieperiode op meetinstrumenten van ADA bedraagt 3 jaar. Op deze ADA CUBE MINI zit dus ook een garantieperiode van 3 jaar en hiervoor hoeft u niks te doen!

ADA CUBE-serie:

Het merk ADA heeft een gehele kruislijnlaser-serie geïnspireerd door de CUBE. Allen met dezelfde kenmerkende en robuuste behuizing, maar met verschillende opties in laserlijnen. Bekijk hieronder de overige laser in de CUBE-serie: 

ADA CUBE Mini Groen
- ADA CUBE
ADA CUBE Set
ADA CUBE 3D
ADA CUBE 3D Set
ADA CUBE 3D Groen
ADA CUBE 360
ADA CUBE 360 Set
ADA CUBE 2-360
ADA CUBE 2-360 Set

Specificaties

Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Bereik: 12 meter*
Bereik met ontvanger: -
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Nee
Afschot: -
Laserdiode: Klasse 2, 635 nm
Nivelleerbereik: 3 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 25 uur*
Voeding: 2x AA Batterijen
Werktemperatuur: -10°C tot 4g°C
Gewicht: 230 gr
Aansluiting: 1/4"
Afmetingen LxBxH: 65mm x 45mm x 65mm
Garantie: 3 jaar

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA CUBE MINI
- Batterijen
- Handleiding

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen